Social Media

Hei, ce anume cauti?

Lounge

*AMANAT* Art of Deception in Bastet Cafe

Sambătă, 17 Octombrie 2020, ora 19:00, Bastet Cafe te invita în grădina locatiei pentru un show de magie, cu Mario Popescu.

Despre Mario nu o să spunem prea multe căci spectacolele sale vorbesc de la sine.Acesta prezintă publicului o varietate de trucuri „magice” sau „psihice” prin utilizarea sugestiei, psihologiei și distragerea atenției. Show-ul are ca scop promovarea artei spectacolui dar nu numai. Este o înșiruire de evenimente care capătă sens la final și în urma cărora spectatorul trebuie sa plece mai vesel si mai increzator in forțele proprii.
Cu siguranță o mare parte dintre voi îl știți, deci știți și ca e musai să veniți. Iar pentru cei care încă nu îl știți, nu cred că există un moment mai potrivit decât sâmbătă, 17 Octombrie.

Veti avea la dispozitie paturi si baturi calde de la Tatratea.

💵 Intrarea este 15 lei (bon de consumație care include o băutura caldă).

📅 17 octombrie, de la 19:00

📍 Strada General Dragalina, Nr.48

📱 Rezervari Bastet Cafe: 0741 153 003


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Concert

Sâmbătă, 10 Octombrie, ora 18:30, Bastet Cafe iti da intalnire cu Ana și Bogdan în grădina locatiei pentru o seară deosebită cu muzică acustică....

Lounge

Vineri, 18 septembrie, incepand cu ora 20:00, in Bastet Cafe ai parte de un spectacol de magie by Mario Popescu. Mario Popescu, magician, expert...