Social Media

Hei, ce anume cauti?

Teatru

“Cântăreața cheală vs. Momente și schițe” la Teatrul National Craiova

Proiectul interdisciplinar Cântăreața cheală vs. Momente și schițe, aduce împreună Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, Departamentul de Arte al Facultății de Litere a Universității din Craiova și Universitatea Națională de Arte din București.

Spectacolul reprezintă lucrarea de licență a studenților din anul III – Actorie și stagiul de practică al masteranzilor – anul II, Arta Actorului.

Interior burghez englezesc, cu fotolii englezești. Seară englezească. Domnul Smith, englez, în fotoliul lui englezesc, încălțat cu papuci englezești, fumează din pipa sa englezească și citește un ziar englezesc lângă un șemineu englezesc în care arde un foc englezesc. Poartă ochelari englezești, mustăcioară căruntă englezească. Alături de el, într-un alt fotoliu englezesc, Doamna Smith, englezoaică, cârpește ciorapi englezești. Moment prelungit de tăcere englezească. Șaptesprezece bătăi englezești de pendulă englezească.

Domnul și doamna Smith, o familie tradițională din Londra, îi au ca invitați la masă pe domnul și doamna Martin. Căpitanul de pompieri îi va lua prin surprindere cu vizita sa, în mod deosebit pe menajera lor, Mary, care se pare că este o cunoștință a acestuia. Pendula, reprezentare a timpului, nu arată niciodată ora după cum ar trebui, ba chiar se oprește din când în când și ne dezvăluie momente dintr-o lume blocată în vremea lui Caragiale.

Regie: Alexandru BOUREANU
Asistent regie: Cătălina VÎNĂTORU
Traducere Cântăreața cheală: Vlad RUSSO și Vlad ZOGRAFI
Scenografie: Vanessa BECA
Muzică originală: Octavian GORUN

Distribuția: Ovidiu CÂRSTEA, Roxana MUTU, Cătălin BLENDEA, Alexandra MIHALCEA, Irina DANCIU, Gabriela POPESCU, Mihai VIȚĂ, Adelina GALICEANU, Iarina ZIDARU, Alexandru PURCARU, Andreea ILIE, Delia TOADER, Jana ČEKLANOVIĆ (vioară).

Master Arta actorului: Vlad BURDUȘEL, Simona GRÎCLEANU, Ioana STAMA, Cătălina VÎNĂTORU.

💵 Prețul biletului este 45 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online:

21 mai : www.ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/920
22 mai : www.ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/921

📅 21 si 22 martie, 17:00

📍 Strada Alexandru Ioan Cuza, Nr.11

📱 Info Teatrul National Craiova: 0251 413 677


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Evenimente in Craiova

Vin, muzica buna, mancare gustoasa si prieteni, cam despre asta e vorba daca vorbim despre serile de vineri de la Crush Bar & Lounge....

Party

Si sambata aceasta, 19 iunie, ti s-a pregatit un super party in One Garden: Act like a lady, party like a boss. Responsabil cu...

Party

Weekendul acesta ai parte de doua super party-uri in The 20’s. Vineri, in spatele pupitrului se va afla Luka iar sambata, Daghi. 📅 18...

Muzica

Miercuri, 16 iunie, de la ora 19:00, Epoca Steak House & Wine Bar te invita la o seara de muzica live cu Bogdan Uta....