Social Media

Hei, ce anume cauti?

Filarmonica

Concert Max Bruch la Filarmonica “Oltenia” Craiova

Un concert aflat sub semnul talentului timpuriu va bucura publicul Filarmonicii “Oltenia” Craiova, vineri, 12 februarie, ora 19:00, in cadrul Stagiunii 74.

Traian Ichim, desemnat cel mai bun dirijor la Gala Operelor Nationale din Romania (2015), va dirija Concertul nr. 1 pentru vioara de Max Bruch, solist fiind tanarul Catalin Advahov.

La varsta de 15 ani, Catalin Advahov are in palmares numeroase premii, este finalist la prestigiosul concurs international Arthur Grumiaux de la Bruxelles si a participat cu succes la show-ul televizat Romanii au talent.

Seara se va incheia cu Simfonia nr. 1 de Felix Mendelssohn-Bartholdy, scrisa cand compozitorul avea doar 15 ani.

Concertul va avea loc cu public in sala, cu limitarea locurilor la maximum 120 de persoane si respectarea masurilor de siguranta medicala.

💵 Biletele au pretul de 40 lei (10 lei pensionari, elevi si studenti) şi se achiziţionează de la agenţia Filarmonicii, Calea Unirii, Nr. 16, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 18:00 sau se pot rezerva la numărul de telefon: 0251.414.698.

📅 12 februarie, 19:00

📍 Strada Unirii, Nr. 16

📱 Informatii suplimentare Filarmonica “Oltenia” Craiova: 0251 414 698


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Evenimente in Craiova

Vin, muzica buna, mancare gustoasa si prieteni, cam despre asta e vorba daca vorbim despre serile de vineri de la Crush Bar & Lounge....

Party

Si sambata aceasta, 19 iunie, ti s-a pregatit un super party in One Garden: Act like a lady, party like a boss. Responsabil cu...

Party

Weekendul acesta ai parte de doua super party-uri in The 20’s. Vineri, in spatele pupitrului se va afla Luka iar sambata, Daghi. 📅 18...

Muzica

Miercuri, 16 iunie, de la ora 19:00, Epoca Steak House & Wine Bar te invita la o seara de muzica live cu Bogdan Uta....