Social Media

Hei, ce anume cauti?

Teatru

PREMIERA “Face to face” la Teatrul National Craiova

,,Face to face”, de Peter Quilter este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații. Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.

În prima scenă, Jonathan și Wendy își dau întâlnire pe nevăzute și speră ca măcar de data asta lucrurile să decurgă bine. În a doua scenă, Angela urmează să se căsătorească, iar Toby prietenul ei de o viață, o tachinează vrând ce e mai bun pentru ea. În ultima scenă, Giuliana și Bobby, deși încă se iubesc, decid să divorțeze, cu toate încurcăturile și răsturnările de situație care derivă din această decizie.

Autorul acestei comedii excepționale este Peter Quilter, unul dintre dramaturgii britanici foarte apreciați, piesele sale fiind jucate în teatre importante din întreaga lume, de la show-uri pe Broadway, până la spectacole pe scenele din Londra.

,,Face to face” este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.

regia: Adrian Andone
scenografia: Lia Dogaru
scenariul, traducerea și adapatarea: Monica Ardeleanu

Distribuția: Monica Ardeleanu, Adrian Andone

💵 Prețul biletului este 45 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online:

5 iunie : https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/910
6 iunie : https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/911

📅 5 si 6 iunie, 19:00

📍 Strada Alexandru Ioan Cuza, Nr.11

📱 Info Teatrul National Craiova: 0251 413 677


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Evenimente in Craiova

Vin, muzica buna, mancare gustoasa si prieteni, cam despre asta e vorba daca vorbim despre serile de vineri de la Crush Bar & Lounge....

Party

Si sambata aceasta, 19 iunie, ti s-a pregatit un super party in One Garden: Act like a lady, party like a boss. Responsabil cu...

Party

Weekendul acesta ai parte de doua super party-uri in The 20’s. Vineri, in spatele pupitrului se va afla Luka iar sambata, Daghi. 📅 18...

Muzica

Miercuri, 16 iunie, de la ora 19:00, Epoca Steak House & Wine Bar te invita la o seara de muzica live cu Bogdan Uta....