Social Media

Hei, ce anume cauti?

Cinema

Proiectii de film in Centrul Vechi

Casa de Cultura „Traian Demetrescu” va invita sa participati in limita locurilor disponibile în fiecare vineri si sambata de la ora 21:00 la proiectiile de film in aer liber in Piata „Frații Buzesti” din Craiova.

Program: Filmografie – Buster KEATON
Vineri, 14 august 2020, ora 21:00
„Sherlock Jr.” (1924) Durata: 44 min
„Generalul” (1926) Durata: 1 h 19 min

Sâmbătă, 15 august 2020, ora 21:00
„Șapte șanse” (1925) Durata: 56 min
„Vasul cu aburi Bill Jr.” (1928) Durata: 1 h 10 min
VIZIONARE PLĂCUTĂ!
Vă rugăm să respectați regulile de protecție socială!

💵 Intrarea este libera (in limita locurilor disponibile).

📍 Piata “Fratii Buzesti”


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:






Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Lounge

Soarele insistă să-ncălzească, terasa-i încă verde iar apa-i în piscină. Cei de la Chicago Pub and Other Social Events se supun bucuroși, și profită...

Cinema

Sambata, 03 Octombrie, începând cu ora 19:00, intrăm în atmosfera romanticei Toscana, alături de Liam Neeson, Valeria Bilello si Micheal Neeson. Experimentează Dine-In Cinema,...

Cinema

Joi, 24 Septembrie, începând cu ora 19:30, râdem la războiul lui Robert de Niro cu Oakes Fegley, alaturi de Uma Thurman si Rob Riggie....

Cinema

Joi, 17 Septembrie, începând cu ora 19:30, debutează în lumea spionajului internațional cu mult așteptatul Tenet al lui Christopher Nolan! Experimentează Dine-In Cinema, o...